Παράγει συνεχείς πλάκες σφουγγαρένιου κέικ. Είναι συνδεδεμένο με μια γραμμή παραγωγής.
- •Συνεχής δοσολογία καθώς προχωρά η ταινία.
•Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους κεφαλής δοσολογίας, η οποία κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
•Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας στην οθόνη.
•Ο έλεγχος δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων.
•Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά την ποσότητα δοσολογίας καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
•Κίνηση κατά της σταγόνας με αναρρόφηση του προϊόντος.
•Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με τη δυνατότητα προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
Mod. T26#11 50ML | SMMA
Υλικό:
ENVASE : SMMA
TAPA : PP
CUBILETE : PP
ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Envase : Διαφανές
Tapa : Εγχυτό Λευκό
Cubilete : Λευκό
50ml T26 διαφανές envase με λευκό cubilete και #11 λευκή εγχυτή κάλυψη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε για το απόθεμά μας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς:
οΦορτωτής δίσκων.
οΔιανομέας δοχείων.
οΔοσομετρητής καραμέλας.
οΤούνελ ψύξης.
οΔοσομετρητής κρέμας.
οΜονάδα θερμοσφράγισης.
•Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
•Στον επόμενο σταθμό, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία της κρέμας στις διάφορες θέσεις του δίσκου.
•Η επόμενη μονάδα είναι ένας δοσομετρητής με τον οποίο δοσομετρούμε την καραμέλα σε θερμοκρασία 170°C.
•Οι δίσκοι περνούν από ένα τούνελ εξοπλισμένο με διάφορους ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
•Στη συνέχεια, δοσομετρούμε την κρέμα.
•Τέλος, η μονάδα θερμοσφράγισης των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.
•Ολοκληρώνονται έξι παρασκευές σε περιορισμένο χώρο.
•Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς:
- Δύο αυτόματοι εκχυτές.
- Ένα αυτόματο μηχάνημα δοσολογίας για επικάλυψη σοκολάτας.
- Μονάδα για την απλώση του γαρνιρίσματος πάνω από την επικάλυψη.
•Μια ενιαία καμινάδα διατηρεί τους εκχυτές και το μηχάνημα δοσολογίας θερμαινόμενους, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα.
•Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή του μεταφορέα.
•Ένα διπλό σύστημα ταινιών μεταφοράς μεταφέρει τους δίσκους με το ολοκληρωμένο προϊόν στην αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε μικρό χώρο, 5 μέτρα.
•Χειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
•Ομοιογένεια στο προϊόν.
•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παρασκευή μάφιν, κέικ και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας ή βιομηχανικής κλίμακας, εξαρτάται από τις ανάγκες σας.
•Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Οι ρυθμίσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για την αύξηση της παραγωγής ή την διαφοροποίηση του προϊόντος.
•ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Κάψουλα + Δοσομετρητής Μάφιν/Δοσομετρητής Κέικ/Δοσομετρητής Ζύμης + Δοσομετρητής Γαρνιτούρας + Εγχυτής προϊόντος που έχει ήδη ψηθεί.
•Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική ρύθμιση της γραμμής, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε προσαρμοσμένο προϋπολογισμό για να γνωρίσετε τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
ΠΡΟΪΟΝ
Επιμήκης μπισκότο από αφράτη ζύμη, καλυμμένο με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια.
Τοποθετημένο σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο.
Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς:
οΔοσομετρητής-Μορφοποιητής ζυμών και μπισκότων GTF.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία.
•Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του μεταφορέα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
•Στη συνέχεια, τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος.
•Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται.
•Μπορούν να αλλάξουν τα καλούπια για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λείων ή κυματιστών.
•Επιλογή παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Βελτιώσεις στη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή.
•Η ζύμη δεν αποσυμπιέζεται.
•Μεγαλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
•Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.
•Μηχανή προσαρμοσμένη για να συνδεθεί με τον ιμάντα μεταφοράς μιας ήδη λειτουργούσας γραμμής.
•Η κεφαλή δοσολογίας κρέμεται σε προεξοχή, και δεδομένης της απουσίας δικού της μεταφορέα, η δομή του πλαισίου μειώνεται.
•Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετακινήσουμε τη μηχανή, η οποία διαθέτει τροχούς, απευθείας στη γραμμή παραγωγής, ώστε η κεφαλή δοσολογίας να βρίσκεται πάνω στον ιμάντα μεταφοράς.
•Αυτό συνεπάγεται όφελος όχι μόνο σε όρους λειτουργικότητας και καθαριότητας, αλλά και αρθρωτότητας, δεδομένου ότι η μηχανή μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί από τη γραμμή παραγωγής όποτε είναι απαραίτητο και δεν χρειάζεται να παραμείνει σταθερή.
•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, καπκέικ και άλλων αρτοσκευασμάτων.
•Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να καλύψουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
•Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για αύξηση της παραγωγής ή διαφοροποίηση του προϊόντος.
•ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Μηχανή Καψουλών + Διανομέας Μάφιν / Διανομέας Καπκέικ / Διανομέας Ζαχαροπλαστικής + Διανομέας Γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένου προϊόντος.
•Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια εξατομικευμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής σας γραμμής.
{"CHARACTERISTICS OF THE MACHINES":{"A muffin dispenser with seven nozzles, with volumetric dose regulation.":"Ένας διανομέας μάφιν με επτά ακροφύσια, με ρύθμιση όγκου δόσης.","Two interchangeable seed dispensers.":"Δύο εναλλάξιμοι διανομείς σπόρων.","An Omron technology robot arm allows us to increase the versatility and efficiency of the whole line, as the same robot can work with different tray formats.":"Ένα ρομποτικό χέρι τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και την αποδοτικότητα ολόκληρης της γραμμής, καθώς το ίδιο ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους δίσκων.","Versatile production line that can operate with different types of trays and papers.":"Πολυλειτουργική γραμμή παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τύπους δίσκων και χαρτιών.","A dispenser for muffin and fiancée capsules that places the capsules on the tray.":"Ένας διανομέας για καψούλες μάφιν και φινάνσιε που τοποθετεί τις καψούλες στον δίσκο."},"PRODUCT":{"Unsteady: Lightweight, easily dislodged.":"Ασταθές: Ελαφρύ, εύκολα αποσπώμενο.","Diversity and complexity of products":"Ποικιλία και πολυπλοκότητα προϊόντων:","Delicate and fragile: easy to damage during handling. Coated with gelatine, chocolate, etc.":"Ευαίσθητο και εύθραυστο: εύκολο να ζημιωθεί κατά τη διάρκεια της χειρισμού. Επικαλυμμένο με ζελατίνη, σοκολάτα κ.λπ.","Living element: variable volume and shape.":"Ζωντανό στοιχείο: μεταβλητός όγκος και σχήμα."},"ADVANTAGES":{"Uniformity of the product.":"Ομοιομορφία του προϊόντος.","The automation of the whole allows us to obtain a production of approximately 8,400 macarons/hour or more than 8,000 units/hour in muffins, madeleines or financée.":"Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8.400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8.000 μονάδες/ώρα σε μάφιν, μαδελίνες ή φινάνσιε."}}
•Δοσολογία σε συνεχή ροή καθώς προχωρά η ταινία.
•Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, που κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
•Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας μέσω οθόνης.
•Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται μέσω ενός συστήματος σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων.
•Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ποσότητα των δόσεων ηλεκτρονικά καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
•Κίνηση κατά της διαρροής με αναρρόφηση του προϊόντος.
•Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με την ευκολία της προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
- Η σοκολάτα εγχέεται ζεστή και πρέπει να διανεμηθεί καλά μέσα στο κρουασάν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ :
- Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς :
ο Εγχυτής με τρεις σειρές ακροφυσίων για να εγχέει 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται καλά.
ο Σταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
ο Υπερκαλύπτης μονάδας με μια ταινία ώστε οι σταγόνες σοκολάτας να πέφτουν πάνω στο προϊόν και να εγκλωβίζονται στην στρώση ζελατίνης.
- Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας πιο ακριβή ρύθμιση.
- Μεταξύ του τάπητα έγχυσης και του τάπητα ζελατίνης, που αποτελείται από σχοινιά, υπάρχει ένας τάπητας μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Η αυτοματοποιημένη παραγωγή για την παραγωγή μεγάλων όγκων.
- Τρεις διαδικασίες πραγματοποιούνται σε περιορισμένο χώρο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς:
οΕκχυτής με τρεις σειρές από ακροφύσια για την έγχυση 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται ομοιόμορφα.
οΣταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία για να πέφτουν οι σταγόνες σοκολάτας πάνω στο προϊόν και να κολλούν στη στρώση ζελατίνης.
-Η ποσότητα έγχυσης και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
-Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ταινίας ζελατίνης, η οποία αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Τρεις διαδικασίες ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ :
-Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς :
Φορτωτής δίσκων.
Διανομέας δοχείων.
Διανομέας καραμελών.
Τούνελ ψύξης.
Δοσομετρητής μουστάρδας.
Θερμοσυγκολητής.
-Στην αρχή της γραμμής, τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
-Στο επόμενο module, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία κρέμας σε διάφορες θέσεις του δίσκου.
-Η επόμενη μονάδα είναι μια μονάδα δοσομέτρησης με την οποία η καραμέλα δοσομετρείται σε θερμοκρασία 170°C.
-Οι δίσκοι περνούν μέσα από ένα τούνελ με πολλούς ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
-Μετά, δοσομετρούμε την κρέμα αγγλικής.
-Τέλος, η μονάδα θερμοσυγκόλλησης των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :
-Η αυτοματοποιημένη παραγωγή για την παραγωγή μεγάλων όγκων.
-Έξι παρασκευές πραγματοποιούνται σε περιορισμένο χώρο.
-Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
Σταθμός εργασίας για πολυπροϊόν: μάφιν, μακαρόν, φινάντσε - ΠΡΟΪΟΝ:
• Ποικιλία και πολυπλοκότητα των προϊόντων:
– Ζωντανό στοιχείο: Μεταβλητός όγκος και μορφή.
– Ευαίσθητο και εύθραυστο: Εύκολο να καταστραφεί κατά τη χειρισμό. Βουτηγμένα σε ζελέ, σοκολάτα κ.λπ.
– Ασταθές: Λίγο βάρος, αποσυντονίζεται εύκολα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
• Ευέλικτη γραμμή παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους δίσκων και χαρτιών.
• Ένας ρομποτικός βραχίονας τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την ευελιξία και την αποδοτικότητα του συνόλου, καθώς ο ίδιος ρομπότ μπορεί να εργάζεται με διαφορετικά μεγέθη δίσκων.
• Μια διανομέας για κάψουλες μάφιν και φινάντσε που τοποθετεί τις κάψουλες πάνω στον δίσκο.
• Μια δοσομετρητής μάφιν με επτά ακροφύσια, με ρύθμιση δοσολογίας όγκου.
• Δύο εναλλάξιμοι δοσομετρητές σπόρων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Ομοιομορφία στο προϊόν.
• Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8.400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8.000 μονάδες/ώρα σε μάφιν, μαγδαληνές ή φινάντσε.
Μάφινς γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα, καλυμμένα με σοκολάτα και γλασάρισμα - - Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ :
-Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς :
οΔύο αυτόματοι εγχυτήρες.
οΜηχανή αυτόματης δοσομέτρησης για την επικάλυψη με σοκολάτα.
οΜονάδα που επιτρέπει την εξάπλωση της γέμισης πάνω από την επικάλυψη.
Μια μόνο δεξαμενή διατηρεί τους εγχυτήρες και τη μηχανή δοσομέτρησης σε θερμοκρασία, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσομέτρηση γίνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.
-Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή του μεταφορέα.
-Ένα σύστημα διπλού μεταφορέα ταινίας μεταφέρει τους δίσκους με το τελικό προϊόν προς την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
-Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
-Ομοιομορφία του προϊόντος.
Πολυλειτουργικός σταθμός εργασίας: μάφινς, μακαρόν, φινάνσιε και μάφινς - ΠΡΟΪΟΝ:
-Ποικιλία και πολυπλοκότητα προϊόντων:
-Ζωντανό στοιχείο: μεταβλητός όγκος και μορφή.
-Ευαίσθητο και εύθραυστο: εύκολα ζημιές κατά τη χειρισμό. Επικαλυμμένα με ζελατίνη, σοκολάτα κ.λπ.
-Ασταθές: Ελαφρύ, εύκολα αποσπώμενο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
-Η γραμμή παραγωγής είναι πολυλειτουργική και μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τύπους δίσκων και χαρτιών.
-Ένας ρομποτικός βραχίονας τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και την αποδοτικότητα ολόκληρης της γραμμής, καθώς ο ίδιος ρομπότ μπορεί να εργάζεται με διαφορετικά μεγέθη δίσκων.
-Διανομέας καψουλών μάφιν και φινάνσιε που τοποθετεί τις καψούλες στον δίσκο.
-Διανομέας μάφιν με επτά μπεκ, με ρύθμιση της δοσολογίας κατά όγκο.
-Δύο εναλλάξιμοι διανομείς σπόρων.
ΟΦΕΛΗ
-Ομοιομορφία του προϊόντος.
-Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8000 μονάδες/ώρα σε μάφινς, μαδελίνες ή φινάνσιε.
•Η σοκολάτα εγχέεται ζεστή και πρέπει να είναι καλά κατανεμημένη σε όλο το κρουασάν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς:
οΕγχυτήρας με τρεις σειρές ακροφυσίων για να εγχέει 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να είναι καλά κατανεμημένο.
οΣταθμός ζελατινοποίησης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία ώστε οι νιφάδες σοκολάτας να πέφτουν πάνω στο προϊόν και να κολλούν στην στρώση ζελατίνης.
•Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται μέσω οθόνης, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
•Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ζελατινοποίησης, που αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.
•Ολοκληρώνονται τρεις παρασκευές σε περιορισμένο χώρο.
Προβλεπόμενη παραγωγή: 18.000 κρουασάν/ώρα
Βουτυράκια γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα με επικάλυψη σοκολάτας και topping - •Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς:
οΔύο αυτόματοι εγχυτές.
οΜία αυτόματη δοσομετρητής για την επικάλυψη σοκολάτας.
οΜονάδα για την απλώση του topping πάνω από την επικάλυψη.
•Μία μοναδική δεξαμενή διατηρεί ζεστούς τους εγχυτές και τον δοσομετρητή, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ρευστή και χωρίς προβλήματα.
•Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή της ταινίας.
•Ένα σύστημα διπλής ταινίας μεταφοράς μεταφέρει τα ταψιά με το ήδη ολοκληρωμένο προϊόν μέχρι την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
•Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
•Ομοιομορφία στο προϊόν.
{"PRODUCTO":"ΠΡΟΪΟΝ:\n•Λαζάνια με τις αντίστοιχες στρώσεις ζυμαρικών, μπολονέζας, μπεσαμέλ και τυριού από πάνω.\n•Δύο μεγέθη προϊόντος.\n\nCARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:\n•Τρεις διακριτές ζώνες συνδεδεμένες με ταινίες μεταφοράς:\n\toΖώνη κοπής της φύλλου ζυμαρικών, τοποθετημένη από τους εργαζόμενους στα καλούπια.\n\toΖώνη δοσομέτρησης με πέντε πολυλειτουργικές δοσομετρητές, τοποθετημένες εναλλάξ για την εφαρμογή των διαφορετικών στρώσεων της λαζάνια. Με όγκο δόσης, εξοπλισμένες με σερβοκινητήρα για ομοιόμορφη δόση.\n\toΖώνη δοσομέτρησης του τυριού.\n•Από τον πίνακα ελέγχου και μέσω οθόνης αφής ρυθμίζουμε τις ταχύτητες και τις επιταχύνσεις κάθε ταινίας για να επιτύχουμε την επιθυμητή παραγωγή.\n\nVENTAJAS\n•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.\n•Όλες οι παρασκευές ολοκληρώνονται σε περιορισμένο χώρο.\n•Ολόκληρη η γραμμή αποσυναρμολογείται εύκολα για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό, και τα εξαρτήματα είναι κατάλληλα για καθαρισμό με πίεση νερού.\n\nΠαραγωγή περίπου: 250-1450 λαζάνια ανά ώρα, ανάλογα με το μέγεθος."}
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς:
οΦορτωτής δίσκων.
οΔιανομέας δοχείων.
οΔιανομέας καραμέλας.
οΤούνελ ψύξης.
οΜονάδα δοσολογίας κρέμας.
οΜονάδα θερμοσφράγισης.
-Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
-Στο επόμενο module, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία φλάν σε διάφορες θέσεις του δίσκου.
-Η επόμενη μονάδα είναι μια μονάδα δοσολογίας με την οποία η καραμέλα δοσολογείται σε θερμοκρασία 170°C.
-Οι δίσκοι περνούν μέσα από ένα τούνελ με αρκετούς ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
-Στη συνέχεια, δοσολογούμε την κρέμα.
-Τέλος, η μονάδα για τη θερμοσφράγιση των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Έξι παρασκευές ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
-Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
{"PRODUCT":"-Λαζάνια με αντίστοιχες στρώσεις ζυμαρικών, μπολονέζ, μπεσαμέλ και τυρί από πάνω.\n-Δύο μεγέθη προϊόντος.\n\nMACHINE CHARACTERISTICS:\n-Τρεις διακριτές ζώνες συνδεδεμένες με ιμάντες μεταφοράς:\nοΠεριοχή κοπής για το φύλλο ζυμαρικών, τοποθετημένο από τους χειριστές στα καλούπια.\nοΠεριοχή δοσολογίας με πέντε πολυλειτουργικές μηχανές δοσολογίας, τοποθετημένες εναλλάξ για την εφαρμογή των διαφορετικών στρώσεων της λαζάνια. Βαθμονομημένη δοσολογία, εξοπλισμένη με σερβοκινητήρα για ομοιογενή δοσολογία.\nοΠεριοχή δοσολογίας τυριού.\n-Από τον πίνακα ελέγχου και μέσω οθόνης αφής ρυθμίζουμε τις ταχύτητες και τις επιταχύνσεις κάθε ιμάντα για να συμμορφωθούμε με την επιθυμητή παραγωγή.\n\nADVANTAGES\n-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για επεξεργασία υψηλού όγκου.\n-Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σε περιορισμένο χώρο.\n-Ολόκληρη η γραμμή αποσυναρμολογείται εύκολα για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό, και τα εξαρτήματά της είναι κατάλληλα για καθαρισμό με πιεσμένο νερό."}
-Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, cupcakes και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
-Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι προετοιμασμένες να ανταποκριθούν ευέλικτα στις ανάγκες σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
-Μελετώντας το προϊόν σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για να αυξήσετε την παραγωγή ή να διαφοροποιήσετε το προϊόν.
-ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής δίσκων + Κάψουλα + Διανομέας μάφιν / Διανομέας cupcakes / Διανομέας ζαχαροπλαστικών + Διανομέας γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένων προϊόντων.
-Οι τεχνικές προδιαγραφές ποικίλλουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια προσαρμοσμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
-Συνεχής δοσολογία καθώς προχωρά το χαλί.
-Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, η οποία κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
-Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ζώνης μέσω οθόνης.
-Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ομαλότητα και μεγαλύτερη ακρίβεια για εργασία με μεγάλη ποικιλία πυκνοτήτων.
-Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά την ποσότητα δοσολογίας καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
-Κίνηση κατά της σταγόνας με αναρρόφηση του προϊόντος.
-Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με τη δυνατότητα προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
ΠΡΟΪΟΝ
Επιμήκης μπισκότο από αφρώδη ζύμη με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια.
Κατατίθεται σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο.
Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς:
oΜηχανή δοσομέτρησης και σχηματισμού μπισκότου και ζύμης μπισκότου.
oΜονάδα επικάλυψης με ταινία.
-Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του ιμάντα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
-Στη συνέχεια τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος.
-Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται.
-Τα καλούπια μπορούν να αλλάξουν για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λεία ή σγουρά.
-Δυνατότητα παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Βελτιωμένη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή.
-Η ζύμη δεν αποδεσμεύει αέριο.
-Καλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
-Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.